GEVRAAGD HULP VOOR FRITUUR OM IN TE SPRINGEN
Hilarische anekdotes uit de wereld van de horeca
Auteurs: Mario De Wilde
softcover - 112 pag.
Afmetingen: 14,8 x 21cm
Prijs: €19.99
ISBN: 9789461680594
Mario De Wilde is reis- en culinair journalist. Na het succes van ‘Flaters in het reistheater’ waarin hij de humoristische kant van het reizen uit de doeken deed, was het de beurt aan zijn andere werkgebied: de horeca. Hij vond het jammer dat vertellen over de hilarische toestanden die er zich op dagelijkse basis afspelen, beperkt bleef tot huiskamer en vriendenkring.
Dat de humor die - gewild of ongewild - de kop opsteekt in de horeca het waard is om te delen, bewijst dit boekje. De auteur verzamelde zijn notities, grabbelde al zijn kattenbelletjes bij elkaar, diepte alle grappige taalfouten op uit zijn archief, doorspitte zijn eigen artikels op zoek naar bijzondere restaurants en ging praten met mensen uit de horeca. Daar haal je immers de echte insiderverhalen. Het resultaat van deze inspiratie - en van jarenlang beroepsmatig horecabezoek - vind je terug in dit boekje: ‘Gevraagd: hulp voor frituur. Om in te springen’.
Omdat het ook een beetje informatief mag zijn, geeft hij bovendien een hele reeks etiquettetips. Voor hier en in het buitenland.
Kortom een boekje voor iedereen die horeca en humor genegen zijn.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

zorro uitgeverij - Braambeierhoekstraat 5, 8340 Damme - e-mail: info@zorrobooks.be - BTW: BE 0830.913.282